Kameleon bij Beauty Days in Gorinchem

Team Kameleon is aanwezig op de Beauty Days in Gorinchem, te midden in de beurshal. Op initiatief van sales consultant Pamela Bloem richt Kameleon zich specifiek op kleine ondernemers in de beauty branche. Beauty specialisten, salons, nagelstylisten, nagelstudio’s, huid / skin care specialisten, visagisten, make-up specialisten. Vanuit Kameleon proberen we de ondernemers te versterken met mooie en vindbare websites. 

Team Kameleon

De afvaardiging van team Kameleon bestond uit Jan-Willem Muller, Pamela Bloem, Stefan Krijnen, Larissa Driessen en Aljona Visiashcheva. Na drie intensieve dagen met activiteiten, vele gesprekken en drie presentaties zijn we een hoop beauty ervaringen rijker. 

De beauty specialisten hebben elk hun eigen verhaal als het gaat om online zichtbaarheid. Starter twijfelen nog over de naam en het logo. Anderen over een website of social media kanalen. Sommige deelnemers hebben een verouderde website, sommigen een goede. Op alle vragen proberen wij concrete online oplossingen te bieden. Soms betreft dat enkele verbetertips, bij anderen staat het al goed. En er zijn er ook die een goede of een betere website kunnen gebruiken. Een betaalbare weliswaar. Bijvoorbeeld een van Kameleon 🙂

Wellicht tot een volgende keer!

Winnaar van de gratis website actie: Marjolein van Beek van SchoonheidsLein.
Marjolein heeft een gratis website via Webnode. Het werkt op zich, maar de website kan beter en een subdomein van een websiteleverancier is nooit goed voor de vindbaarheid. Samen gaan we aan de slag voor een nieuwe topwebsite!