Jan-Willem Muller

Oprichter, lead designer, projectmanager

Kameleon is bedacht en ontworpen door Jan-Willem Muller. Met 10 jaar online ervaring bij onder meer Digibiz / Tribal, OTTO Nederland, Dutchwebdesign en als zelfstandige heeft Jan-Willem een business model bedacht waarmee kleine ondernemers in een technologisch platform een hoogwaardige website kunnen afnemen. Hij heeft een bachelorgraad in ICT en een bachelorgraad in communicatie en multimedia design. Jan-Willem houdt zich bezig met bedrijfsstrategie, productontwikkeling en innovatie.

Pamela Bloem

Sales consultant

De afgelopen jaren heeft Pamela voor verschillende bedrijven als sales & marketing manager gewerkt Door haar eigen ervaring en inlevingsvermogen kan zij zichzelf goed verplaatsen in een organisatie. Naast een mooie website is het belangrijk om iets neer te zetten dat uiteindelijk meer business gaat opleveren. Ieder project ziet zij als mooie een uitdaging om het beste eruit te halen op lange termijn.

Eugen Shafranovich

Lead developer

Sinds mei 2013 is Eugen fulltime webdeveloper voor Kameleon. Hij heeft het ontworpen platform vrijwel volledig ontwikkeld in PHP, op basis van het CakePHP framework. Eugen is zowel front-ender als back-ender en heeft 6 jaar ervaring opgedaan bij MediaWorks7 en Dutchwebdesign. Hij heeft een graad specialist informatica in Tsjernihiv.

Stefan Krijnen

Marketing consultant

Stefan is als onafhankelijk adviseur op het gebied van strategie, marketing en sales betrokken bij Kameleon. In het dagelijks leven vervult Stefan een commerciële rol binnen een technologiebedrijf Ericsson. Hij houdt een Mastergraad in Marketing. Deze ervaring heeft Kameleon niet alleen geholpen bij het definiëren van de marktintroductie- en groeistrategie, maar ook bij de vertaling van strategische naar operationele invulling.

Dmitry Martynenko

Solution architect

De architect van Kameleon heet Dmitry, eigenaar van MediaWorks7. Hij is het technische brein achter het platform. Dmitry schreef voor Kameleon de architectuur en het datamodel. Hij stuurt Eugen inhoudelijk aan en denkt mee over toekomstige innovaties.