De prijsstelling van een MKB website

 

Kameleon verzekert u een heldere en lage prijs

Het vinden van de juiste partij om uw nieuwe website te laten maken lijkt soms op het vinden van de speld in de hooiberg. Zoekend op internet komt men vele aanbieders tegen, vaak met zeer onduidelijke prijsstelling. Starter-, Basis-, Pro-abonnementen met een wirwar van modules waarvan het onbegrijpelijk is waarom de prijsverschillen zijn zoals ze zijn. 

Bij Kameleon Websites denken wij hier heel anders over. Eenvoud, helderheid, geen verrassingen en bovenal: een eerlijke eenduidige prijsstelling. Hierom hanteren wij voor iedereen 1 prijs. Altijd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Alle modules mag u gebruiken, ook diegene die wij ontwikkelen nadat u klant bent geworden.

Wij maken uw website technisch helemaal voor u klaar. Het eerste jaar bent u voor 500 euro helemaal klaar en vervolgens rekenen wij u vanaf jaar 2 een bedrag van 125 euro per jaar. Vergelijk dit eens met diverse aanbieders op de markt, die voor voor deze prijsstelling maximaal 5 pagina websites maken. U zult snel zien Kameleon Zakelijke websites zich onderscheid in snelheid, gemak,uitgebreide functies en prijsstelling.

Lees wat onze klanten hier over te zeggen hebben!

Laat ons u overtuigen! Laat hier uw emailadres en huidige website achter, en u ontvangt vrijblijvend van ons een voorbeeld. Nog geen website? Geen probleem, dan nemen wij eerst even contact met u op via de email.