Happy 2016

Team Kameleon wenst u een succesvol 2016. In het tijdvak waarin alles online gebeurt worden websites nog belangrijker en wij ondersteunen u daarbij.

Zakelijke websites in 2016

Websites zijn geen tijdelijk product maar structureel een centraal onderdeel van de marketingmix van uw bedrijf. Alle communicatiekanalen zijn direct of indirect verweven met de website. Daar vindt uw klant tenslotte de belangrijkste informatie: praktische gegevens, een beschrijving van de diensten of producten, actualiteiten. Daarnaast is de website het online gezicht van het bedrijf, krachtiger dan bijvoorbeeld pagina’s op social media kanalen, e-mailings of advertenties. Met een eigen merkbeleving. Bovendien wordt u gevonden via zoekmachines en kunt u zo nieuwe klanten aanwenden. In 2016 staat deze formule nog kaarsrecht overeind. Wat verandert is de opbouw, inhoud en design van de website. Vanaf 2010 zagen we dat websites steeds meer minimalistisch werden, ruimtelijker, groter en vooral responsive. Responsive design is de standaard waar je niet meer omheen kunt. Gebruikersgedrag met betrekking tot devices (desktop / laptop / tablet / mobiel) is steeds meer gefragmenteerd en elke maand komen er weer nieuwe resoluties bij. Daarom ontwikkelen we websites voor alle gangbare apparaten.  Fullscreen voor desktop en goed te lezen op mobiel. De designtrends van 2016 zullen ermee te maken hebben: fullscreen visuals van hogere kwaliteit. Meer kleur. Meer contrast. Meer design. Meer detail. Meer merkbeleving. HD video. Subtiele animaties.

 

Kameleon in 2016

In komende jaar zullen wij ernaar streven om websites nog uitgebreider, beter, mooier en gebruiksvriendelijker te maken. Dat is de kern van onze dienstverlening. Daarnaast willen we service beter gaan stroomlijnen en gerichte dienstverlening op maat bieden. Vanaf Q4 in 2014 hebben we tot op heden ongeveer 50 klanten aan ons kunnen binden. Ook hierin willen we groeien zodat we ons team kunnen versterken. Dat gaan we doen met nieuwe marketingcampagnes en het aanspreken van nieuwe kanalen. Onze ambities zijn groot, wij willen de beste websites leveren voor betaalbare tarieven. Wij voeren doorontwikkeling door op basis van klantwensen en rollen functionaliteiten platform breed uit voor al onze klanten. Dat maakt ons businessmodel efficiënt, effectief en toekomstgericht.

Geïnteresseerd in een Kameleon website in 2016? Neem contact op!