Aanwezig bij de
BEAUTY
DAYS

19, 20, 21 januari 2019

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Click here to add your own text

Wilt u uw website vernieuwen?Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op voor een offerte.

Maak een stap voorwaarts met een mooie, vindbare website

Beautysalons, visagisten, pedicuresalons, massagesalon, nagelstylisten… Allemaal hebben jullie er baat bij om online klantenwerving te doen. Om zo je (potientiele) klanten beter en directer te kunnen bedienen. Laat zien hoe goed je bent. Met mooi fotomateriaal waarmee je de klanten kunt overtuigen.

In het huidige ondernemerslandschap is het belangrijk om zowel offline als online zaken te doen, ongeacht wat voor soort bedrijf je hebt. Klanten komen via diverse kanalen binnen: je eigen netwerk, mond-op-mond-reclame. Maar ook via Google, Facebook, LinkedIN, Instagram en zo je wilt andere websites, advertenties en de koepelvereniging voor beauty.

Een Kameleon website

Wij leveren topkwaliteit websites die voldoen aan hedendaagse eisen in design, gebruiksvriendelijkheid en techniek. Het Kameleon platform wordt ook continu doorontwikkeld zodat uw website met de tijd meegaat.

Je kunt ook zelf wijzigingen doorvoeren

Nadat wij voor je de website hebben aangemaakt kun je vervolgens zelf de website verder inrichten en aanpassen in het Kameleon CMS. Dit is onze gebruiksvriendelijke beheeromgeving.

Snel online en snel online vindbaar

Je website kan in hoog tempo online en met goede pagina’s wordt je al snel goed gevonden in zoekmachines. Daarna kun je de website als belangrijkste kanaal inzetten voor je marketing.